Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Μακεδονίτικο χοιρινό


Συστατικά

·                                 ένα κιλό χοιρινό σε κομμάτια
·                                 δύο κιλά πράσα
·                                 δέκα δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσια
·                                 ένα ποτήρι λευκό κρασί
·                                 μία κρέμα γάλακτος
·                                 λάδι
·                                 αλάτι
·                                 πιπέρι


 Οδηγίες

1.      Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το χοιρινό και το βράζουμε ώστε να μαλακώσει αρκετά και το σβήνουμε με το κρασί
2.      Βάζουμε τα πράσα, τα δαμάσκηνα και τα βράζουμε έως ότου είναι έτοιμα
3.      Μόλις σβήσουμε τη φωτιά ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος

Λίγα μυστικά ακόμα

Το μυστικό είναι το ζουμί, για αυτό φροντίστε να αφήσετε αρκετό


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου