Συστατικά
· 10 καραβίδες
· 60 γρ λάδι
· 2 σκελίδες σκόρδο
· 1 πιπεριά ψιλοκομμένη
· 100 γρ κρασί
· 300 γρ φρέσκια ντομάτα
· 50 γρ ντοματαπελτε
· αλάτι
· πιπέρι
· 500 γρ φαρφαλες (φιογκάκια)
· 5 κλαδάκια βασιλικό ψιλοκομμένο
Οδηγίες
1. Σε καυτό λάδι σοτάρετε το σκόρδο και την πιπεριά
2. Προσθέτετε τις καραβίδες και τις ροδίζετε καλά, τις σβήνετε με το κρασί, ρίχνετε την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και τα αφήνετε να πάρουν μια βράση
3. Αφαιρείτε τις καραβίδες απ την σάλτσα
4. Βράζετε τις φαρφαλες al dente, τις στραγγίζετε και τις ρίχνετε στην σάλτσα και ανακατεύετε καλά
5. Πασπαλίζετε με βασιλικό
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου