Μια εύκολη και γευστική συνταγή
Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο βούτυρο και αφού ζεσταθεί, προσθέτουμε το κρεμμυδάκι και τις σκελίδες σκόρδου. Αμέσως μετά ρίχνουμε την γαλοπούλα και τα τσιγαρίζουμε όλα μαζί για λίγο. Σε ένα πυρέξ βάζουμε τα μακαρόνια, το κρεμμυδάκι με το σκόρδο, τη γαλοπούλα, τα τυριά, το πιπέρι, το μοσχοκάρυδο και και ανακατεύουμε. Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, αρχικά στους 250°C για 20 λεπτά και μετά, για 20 ακόμη λεπτά στους 200°C.
Καλή σας όρεξη!
Υλικά
• 1 πακέτο πένες ή οποιοδήποτε άλλο ζυμαρικό σας αρέσει
• 1 κουτί κρέμα γάλακτος
• 250 γρ. τυρί regatto
• 250 γρ. τυρί edam
• 250 γρ. κασέρι
• 10 φέτες γαλοπούλας
• 1 ξερό κρεμμυδάκι
• 2 σκελίδες σκόρδο
• 1 σκελίδα σκόρδο
• Λίγο βούτυρο
• Αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο
Πηγή: myworld
Καλή σας όρεξη!
Υλικά
• 1 πακέτο πένες ή οποιοδήποτε άλλο ζυμαρικό σας αρέσει
• 1 κουτί κρέμα γάλακτος
• 250 γρ. τυρί regatto
• 250 γρ. τυρί edam
• 250 γρ. κασέρι
• 10 φέτες γαλοπούλας
• 1 ξερό κρεμμυδάκι
• 2 σκελίδες σκόρδο
• 1 σκελίδα σκόρδο
• Λίγο βούτυρο
• Αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο
Πηγή: myworld
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου