Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Πέννες με σολομό και κάπαρη















Εναλλακτική συνταγή για τα ζυμαρικά σας

Έχετε βαρεθεί να τρώτε συνεχώς τις πέννες με τριμμένο τυρί; Θέλετε κάτι διαφορετικό για να συνδυάσετε το αγαπημένο σας φαγητό; Τότε μπορείτε να προσθέσετε σολομό και κάπαρη στις πέννες!

Υλικά
400 γραμ. πέννες ή άλλο ζυμαρικό της προτίμησής σα
350 γραμ. σολομό κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
3 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα
4 κουταλιές σούπας κάπαρη
4 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
4 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
4 κουτ. σούπας μαγιονέζα
αλατοπίπερο

Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Ανακατεύουμε όλα τα άλλα υλικά και στο τέλος προσθέτουμε το σολομό.
Τα τοποθετούμε στο ψυγείο και τα σερβίρουμε ως σαλάτα.

Πηγή: myworld

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου