Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Διάφορα κρεατικά στη λαδόκολλα.



















 Συστατικά

1 ½  κιλό χοιρινό (κομμένο σε μικρά κομμάτια)
½  κιλό μοσχαράκι (κομμένο σε μικρά κομμάτια)
2 κρεμμύδια κομμένα σε μικρά κομμάτια
2-3 πιπεριές κομμένες σε κύβους
2-3 ντομάτες κομμένες σε κύβους
100 γρ. ελαιόλαδο
Ρίγανη
1 κύβος MAGGI κλασικοί βοδινό (διαλυμένος σε νερό)
1 κουταλιά του γλυκού MAGGI νοστιμιά
Πιπέρι
200 γρ. νερό
2 λαδόκολλες


Προετοιμασία

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας. Αδειάζουμε το μίγμα στις λαδόκολλες, τα κάνουμε ένα δέμα, τα τοποθετούμε σε ένα ταψί και τα αφήνουμε στο φούρνο για 2 ½  ώρες στους 180° C.
Σημείωση: μπορούμε να αντικαταστήσουμε το κρέας (μοσχάρι και χοιρινό) με φιλέτο κοτόπουλο προκείμενου να έχουμε ένα πιο ελαφρύ και υγιεινό αποτέλεσμα.


Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά

Μερίδες: 10


Πηγή: MAGGI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου