Συστατικά
· 1 κιλό αρνί
· 2 κρεμμύδια μεγάλα
· λίγο λάδι
· αλάτι - πιπέρι
Οδηγίες
1. Πλένουμε το αρνί και το αλατίζουμε.
2. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι και το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε ελαφρά.
3. Στην συνέχεια ρίχνουμε το κρέας - πιπέρι και το γυρνάμε αρκετές φορές. Χαμηλώνουμε την φωτιά και το αφήνουμε να ψηθεί.
4. Σε χαμηλή θερμοκρασία θέλει περίπου 1 ώρα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το συγκεκριμένο φαγητό γίνετε και με κατσίκι και με ζυγούρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου