Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Αρνί τσιγαριαστό


Συστατικά

·                                 1 κιλό αρνί
·                                 2 κρεμμύδια μεγάλα
·                                 λίγο λάδι
·                                 αλάτι - πιπέρι

 Οδηγίες

1.      Πλένουμε το αρνί και το αλατίζουμε.
2.      Σε μία κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι και το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε ελαφρά.
3.      Στην συνέχεια ρίχνουμε το κρέας - πιπέρι και το γυρνάμε αρκετές φορές. Χαμηλώνουμε την φωτιά και το αφήνουμε να ψηθεί.
4.      Σε χαμηλή θερμοκρασία θέλει περίπου 1 ώρα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το συγκεκριμένο φαγητό γίνετε και με κατσίκι και με ζυγούρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου