Συστατικά
· 125γρ. φασολακια πρασινα
· 125γρ. καροτα
· 1/2 ριζα σελινο
· 2 ντοματες
· 1/2 κουπας μακαρονακι κοφτο
· 1 ασπρο απο πρασσο
· 50γρ. βουτυρο
· 1 δοντι σκορδο
· 50γρ. παρμεζανα ή γραβιερα τριμμενη
· αλατι
· πιπερι
Οδηγίες
1. Βαζουμε νερο στη κατσαρολα να παρει βραση.
2. Κοβουμε τα λαχανικα σε κομματακια και τα ριχνουμε στο νερο μαζι με αλατι και πιπερι.
3. Αφηνουμε τα υλικα να βρασουν και μολις γινουν ριχνουμε το μακαρονακι με το βουτυρο.
4. Μολις γινει το μακαρονακι ειναι ετοιμο. Σερβιρουμε τη σουπα ζεστη με τυρι τριμμενο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου