Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Cocktail sauce


Περιγραφή

Μια σως που ταιριαζει σε ψαρια, σαλατες και λαχανικα

Συστατικά

·                                 125 γρ. μαγιονεζα
·                                 125 γρ. κρεμα γαλακτος
·                                 4 κουταλιες σουπας κετσαπ
·                                 1 κουταλια χυμο λεμονιου
·                                 λιγο αλατι
·                                 λιγη ζαχαρη
·                                 ενα σφηνακι ουισκι



Οδηγίες

1.      Χτυπαμε την κρεμα γαλακτος σε σαντιγη
2.      Προσθετουμε κι ολα τα αλλα υλικα σιγα σιγα και πριν την χρησιμοποιησουμε την βαζουμε για μια ωρα στο ψυγειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου