Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Πάστα με τόνο
















Συστατικά

350 γρ. ζυμαρικά (βιδακια, πένες η άλλο)
200 γρ. φασολάκια καθαρισμένα
250 γρ. ντοματούλες τσέρι κομμένες στη μέση
150 γρ. ελιές διάφορες
2 κουτ. ελαιόλαδο
400 γρ. τόνος κονσέρβα στραγγισμένος
4 αυγά βρασμένα σφιχτά, κομμένα στα τέσσερα
Αλατοπίπερο

Προετοιμασία

Βράζετε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας η για 8-10 λεπτά, ώσπου να μείνουν al dente.Τα σουρώνετε και τα αφήνετε να κρυώσουν. Ζεματίζετε τα φασολάκια για 5 λεπτά, ώσπου να μαλακώσουν χωρίς να λιώσουν. Τα σουρώνετε και τα αφήνετε να κρυώσουν. Σε μεγάλο μπολ ανακατεύετε τα ζυμαρικά με τα φασολάκια, προσθέτετε τις ντοματούλες και τις ελιές μαζί με το ελαιόλαδο. Αλατοπιπερωνετε, ανακατεύετε και μοιράζεται σε 4 ατομικά πιάτα. Σκορπάτε επάνω τον τόνο, διακοσμείτε με τα βρασμένα αυγά και σερβίρετε.

Καλή σας όρεξη.


Sintagess.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου