Πώς να αξιοποιήσετε τα αυγά που περίσσεψαν από το Πάσχα
Μπορείτε να αξιοποιήσετε τα αυγά που σας περίσσεψαν από το πασχαλινό τραπέζι φτιάχνοντας αυτή την πεντανόστιμη και χορταστική πατατοσαλάτα. Σερβίρεται χλιαρή αλλά και κρύα.
1. Καθαρίζουμε τ’ αυγά και τα κόβουμε στα 4. Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες χλιαρές και τις κόβουμε στα 8 (σαν μπουκιές).
2. Τα βάζουμε μαζί σε ένα μπολ και προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα καρότα, τον άνηθο, τον μαϊντανό και αλατοπίπερο. Σε ένα μπολάκι βάζουμε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα και τ’ ανακατεύουμε με πιρούνι.
3. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ την πατατοσαλάτα και ανακατεύουμε καλά.
Μερίδες: 6
Χρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά
Πηγή: argiro.gr
Πώς να αξιοποιήσετε τα αυγά που περίσσεψαν από το Πάσχα
Μπορείτε να αξιοποιήσετε τα αυγά που σας περίσσεψαν από το πασχαλινό τραπέζι φτιάχνοντας αυτή την πεντανόστιμη και χορταστική πατατοσαλάτα. Σερβίρεται χλιαρή αλλά και κρύα.
1. Καθαρίζουμε τ’ αυγά και τα κόβουμε στα 4. Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες χλιαρές και τις κόβουμε στα 8 (σαν μπουκιές).
2. Τα βάζουμε μαζί σε ένα μπολ και προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα καρότα, τον άνηθο, τον μαϊντανό και αλατοπίπερο. Σε ένα μπολάκι βάζουμε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα και τ’ ανακατεύουμε με πιρούνι.
3. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ την πατατοσαλάτα και ανακατεύουμε καλά.
Μερίδες: 6
Χρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά
Πηγή: argiro.gr
1. Καθαρίζουμε τ’ αυγά και τα κόβουμε στα 4. Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες χλιαρές και τις κόβουμε στα 8 (σαν μπουκιές).
2. Τα βάζουμε μαζί σε ένα μπολ και προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα καρότα, τον άνηθο, τον μαϊντανό και αλατοπίπερο. Σε ένα μπολάκι βάζουμε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα και τ’ ανακατεύουμε με πιρούνι.
3. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ την πατατοσαλάτα και ανακατεύουμε καλά.
Μερίδες: 6
Χρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά
Πηγή: argiro.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου