Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Κασερόπιτα με φύλλο κανταΐφι


Μία πολύ εύκολη συνταγή!

Σε ποιον δεν αρέσουν οι πίτες; Αυτή η συνταγή παρουσιάζει μία εναλλακτική πρόταση στην κασερόπιτα με φύλλο κανταΐφι. Θα τους τρελάνετε όλους!

Συστατικά


* 400 γρ. φύλλο κανταϊφι
* 400 γρ. κασέρι τριμμένο
* 200 γρ. ρεγκάτο τριμμένο
* 4 αυγά
* 250 γρ. βούτυρο αγελάδος
* 1/2 λίτρο φρέσκο γάλα
* λίγο δυόσμο

Οδηγίες

1. Βουτυρώνουμε το πυρέξ.
2. Ανοίγουμε το μισό φύλλο ώστε να απλωθεί στο πυρέξ.
3. Ανακατεύουμε τα τυρία και τον δύοσμο.
4. Ρίχνουμε τα 2/3 των τυρίων με τον δυόσμο και καλύπτουμε με το υπόλοιπο φύλλο.
5. Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα τυρία απο πάνω.
6. Ζεσταίνουμε το βούτυρο και περιχύνουμε την πίτα. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και τα ρίχνουμε πάνω στην πίτα.
7. Ψήνουμε στους 180 μέχρι να ροδίσει (περίπου 45 λεπτά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου