Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Φαρφάλες με ανθότυρο και σκόρδο









Για τους λάτρεις των ζυμαρικών!

Αν πεινάτε και θέλετε να φτιάξετε κάτι νόστιμο σε χρόνο μηδέν, τότε ακολουθήστε την παρακάτω συνταγή!

Υλικά συνταγής μαγειρικής: 


500 γρ. φαρφάλες
2 σκελίδες σκόρδο
200 γρ. ανθότυρο
λίγο μαϊντανό(αν θέλετε)
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής - μαγείρεμα: 

Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βράζετε τις φαρφάλες για 10 λεπτά περίπου. Τις στραγγίζετε και ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο για να μην κολλάνε.

Σε ένα τηγάνι, με ελάχιστο ελαιόλαδο, ρίχνετε το τριμμένο σκόρδο, τις φαρφάλες, το τριμμένο ανθότυρο, το αλατοπίπερο και μετά, αφού ανακατέψετε σερβίρετε αμέσως.

Πηγή: sidages.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου