Συστατικά
· 400 γρ. διάφορα τυρια (κασέρι - γκόυντα - έμενταλ)
· 2 ασπράδια αυγών
· 2 κ.σ. κορν-φλάουρ
· σπορέλαιο για τηγάνισμα
· αλάτι
Οδηγίες
1. Τρίβουμε τα τυράκια μας.
2. Χτυπάμε τα ασπράδοα με λίγο αλάτι μέχρι να γίνουν μαρέγκα σφιχτή.
3. Την ανακατεύουμε με τα τυριά και προσθέτουμε το κορν-φλάουρ.
4. Πλάθουμε το μίγμα σε μπαλάκια και το βάζουμε στο ψυγείο για λίγες ώρες ή μία νύχτα.
Την επόμενη μέρα τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου