Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Τυρομπαλάκια


Συστατικά


·                                 400 γρ. διάφορα τυρια (κασέρι - γκόυντα - έμενταλ)
·                                 2 ασπράδια αυγών
·                                 2 κ.σ. κορν-φλάουρ
·                                 σπορέλαιο για τηγάνισμα
·                                 αλάτι



Οδηγίες


1.      Τρίβουμε τα τυράκια μας.
2.      Χτυπάμε τα ασπράδοα με λίγο αλάτι μέχρι να γίνουν μαρέγκα σφιχτή.
3.      Την ανακατεύουμε με τα τυριά και προσθέτουμε το κορν-φλάουρ.
4.      Πλάθουμε το μίγμα σε μπαλάκια και το βάζουμε στο ψυγείο για λίγες ώρες ή μία νύχτα.
Την επόμενη μέρα τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου